Ви тут: Головна
Українська
Русский
Friday, 20.09.2024

«Екологія та життя: уроки минулого і сучасність»

Пропонуємо вам ознайомитись з рекомендаційним бібліографічним покажчиком «Екологія та життя: уроки минулого і сучасність», створеним науковою бібліотекою ХНАДУ.
Мета посібника - висвітлення окремих аспектів екології, охорони природи та раціонального природокористування, впливу навколишнього середовища на здоров’я людини та антропогенного впливу на довкілля, екологічні проблеми. До покажчика увійшли монографії, підручники, навчальні посібники, методичні матеріали, наукові статті зі збірників і журналів, опубліковані з 2005 року по 2010 рік. Всі документи подано мовою оригіналу.
Матеріал розподілено за тематичними розділами у хронологічному порядку. В межах року праці розташовано в алфавітному порядку прізвищ авторів та назв.
Посібник має довідковий апарат: передмову, зміст та іменний покажчик, що відображує склад авторів.
Видання адресовано широкому колу читачів – усім, кому не байдужа доля нашої планети, і, перш за все, - науковим, інженерно-технічним працівникам, викладачам, студентам, аспірантам, а також працівникам бібліотек та інформаційних служб.

 

Екологія та життя: уроки минулого і сучасність: до 20-річчя з дня заснування кафедри екології Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (2005-2010) [Електронний ресурс] : бібліогр. реком. покажч. / Харк. нац. автомоб.-дор. ун-т, наук. б-ка ; уклад.: І. Ф. Гребенюк, Я. О. Байбуза, Ю. С. Калмикова. – Х. : ХНАДУ, 2013. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Cист. вимоги: Pentium; 32 Mb RAM; Windows 95, 98, 2000, XP; MS Word 97-2000. - Назва з контейнера.

Tuesday, 25.03.2014 14:52 Вік: 10 Років
ElArKhadi — Електронний архів видань ХНАДУ
DOAJ — Каталог журналів відкритого доступу
Index Copernicus — Международная база научных публикаций
URAN — Українська науково-освітня телекомунікаційна мережа
Наукова періодика України — НБУ ім. В. І. Вернадського

НБ ХНАДУ у соцмережах

Група НБ ХНАДУ ВКонтакті